U 62 broju između ostalog možete pročitati: Zajedništvo Hrvata, Plemićke obitelji podunavskih Hrvata – Bunjevaca i Šokaca: Intervju: GORAN SURUČIĆ, književnik, Mjesečnik Hrvatske novine pet godina sa Vama! Svi brojevi mjesečnika Hrvatske novine su vam dostižne ovdje na portalu, na jednom mjestu  u pdf izdanju, kao i u tiskanom izdanju.   

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u prvom kola Regionalne lige u Sivcu  ŠK Sivac iz  Sivca 5/5 naspram 0/5 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Robert Mešter, Marinko Mlinkov, Fernenc Seleš, Ištvan Kovač.  Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u trećem kolu u Žedniku ŠK Žednik, a četvrom kolu ŠK Aleksa Šantić

Krmpoćani (Carampotenses) su Hrvati, koji rado ističu da su porijeklom Bunjevci, seleći se često tijekom 17. stoljeća i mijenjajući tuđinsku vlast imali su značajnu ulogu u tadašnjim vojno-političkim prilikama.  

Iz tiska je izašla na 248 strana knjiga pod nazivom Put do Istine u nakladi udruge Hrvatska nezavisna lista. „Put do Istine“ sadrži 63 kratkih priča, eseja i kolumni, tiskana  hrvatskom jeziku, koje je tehnički oblikovala Divna Jovčić Lulić.      

Više članaka ...