Nudimo vam mogućnost oglašavanja na web sajtu „Hrvatske novine vijesti“ iz Subotice

Najave
Typography

Nudimo  vam mogućnost oglašavanja na web sajtu „Hrvatske novine vijesti“, ovdje na adresi www.hnl.org.rs. koji je uređen  suvremenim dizajnom.   

Vaša reklama će biti viđena obzirom da je  web sajt „ Hrvatske novine vijesti“  pokriva svojom prisutnošću u zemljama regiona, Europske unije. Isticanje brenda Vašeg poduzeća ili bilo koji vid reklamiranja dopire  do kruga Vaših potencijalnih poslovnih partnera i fizičkih osoba, a sve u zavisnosti na koji način se reklamirate.
U skladu sa prisutnosti u državama regiona, Srbiji, AP Vojvodini i posetitelja na mrežnoj stranici „Hrvatske novine vijesti“ na www. hnl.org.rs. 
U ponudi oglašavanja je predviđeno da na jedinstven način omogući svim zainteresiranim čitateljima, pravnim i fizičim licima prisutnost na web sajtu “Hrvatske novine vijesti.
Želimo Vam ponuditi  sveprisutan način suradnje oglašavanjem vašeg poduzeća, znamenitosti vašeg grada - turističkih ponuda, likovne umjetnosti, promocije vašeg brenda, proizvoda, usluga, kulturnih i umjetničkih  dešavanja...
Želimo Vam ponuditi  sveprisutan način suradnje oglašavanjem osobnih oglasa.
U ponudi oglašavanja je predviđeno da na jedinstven način omogući svim zainteresiranim čitateljima, pravnim i fizičim licima prisutnost na web sajtu “Hrvatske novine vijesti
Takođe vam nudimo vodjenje kampanje preko web sajta “Hrvatske novine vijesti“ na www. hnl.org.rs putem bannera i mjesečnika Hrvatske novine. 
 Što dobivate oglašavanjem?!
Na web sajtu „Hrvatske novine vijesti“- banner, video oglas, i po dogovoru .
Kolor oglas svakog mjeseca u tiskanom izdanju u mjesečniku Hrvatske novine i u pdf ovdje na portalu.
Nudimo vam mogućnost kolor oglasa veličine cijele stranice u i kolor oglasa veličine pola stranicu kao I reklame  po dogovoru.    
Oglas-reklama mora biti pripremljen u jpg, formatu, ali ako vi niste u mogućnosti, rado ćemo vam izaći u susret i od vašeg teksta napravititi sliku, statičnu ili video
kontakt: mail zlatko.elsta@gmail.com i +38160/5627570.
 
Powered by WordPress.