Top Stories

Ove godine nas Martina Romić predstavlja na 5. Reviji tradicijske odjeće i izboru za najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske,  Glasujmo za najfotogeničniju djevojku Martinu Romić u znak podpore. Zafaljivamo svima koji glasuju za Martinu Romić na linku...https://www.facebook.com/udruga.stecak/app/368392910021259/.               

Mnoštvo pogodnosti imaju učenici koji pohađaju nastavu na hrvatskom jeziku: kvalitetna nastava, vjerski odgoj, čuvanje tradicije i običaja, besplatni udžbenici, finacijska pomoć od strane HNV-a., organiziran prijevoz do škole, odlasci na more i upoznavanje matične domovine, razni programi druženja, bilo u Subotici, bilo u Hrvatskoj.                  

U novom 53 broju između ostalog možete pročitati:  Važno je da hrvatska zajednica donosi  zajedničke odluke, Mjesečni pregled Hrvata u Srbiji, Za IPA program prekogranične suradnje Hrvatska –Srbija obezbijeđeno 40 milijuna eura. Svi brojevi mjesečnika Hrvatske novine su vam dostižne ovdje na portalu, na jednom mjestu  u pdf izdanju, kao i u tiskanom izdanju.          

Prijavite se u koliko želite primati obavijesti o našim najnovijim vijestima: