Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su u nedjelju 10. lipnja u petom kolu natjecanja Regionalne lige Subotica  pobjedili momčad ŠK Spartak II iz Subotice  rezultatom 4 naspram 2. Na tablici Regionalne lige Subotica poslije prvog dijela natjecanja, ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice se nalazi se na 2 mjestu tablice, sa osvojena 11 boda i 18 poena.           

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u drugom kola Sjevernobačke lige u Subotica od ŠK Elektrovojvodina iz Subotice 4 naspram 2 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Janos Farkaš, Antal Hegeduš i junior Stipan Marjanušić.              

 

                            

Na upravo završenom 6.europskom natjecanju nogometnih klubova koje su utemeljili Hrvati izvan domovine, ponajbolji nogometaši hrvatske zajednice iz Srbije osvojili su drugo mjesto, odmah iza pobjednika natjecanja ekipe iz Švicarske N. K. Pajde iz Mohlina koju predvodi Dejan Rakitić ( inače rođeni brat hrvatskog reprezetativca Ivana Rakitića).             

Članovi Udruge i Šahovskog kluba HAŠK „Zrinjski“ iz Subotice održali su 20. rujna u Domu DSHV godišnju skupštinu, na kojoj je iznijet rad udruge u periodu 2015,/2016.. Skupština HAŠK „Zrinjski“ jednoglasnom odlukom prihvatila je financijsko izviješće i planove rada za predstojeće razdoblje, a uručena su i priznanja počasnim članovima udruge Branku Horvatu i Petru Duliću.

Više članaka ...