Hrvatski demokratski forum: Čestitka Andreju Plenkoviću i novoj hrvatskoj Vladi

HRVATI U SRBIJI
Typography

Hrvatski demokratski forum (HDF) sa sjedištem u Subotici čestita premijeru Andreju Plenkoviću izglasavanje nove hrvatske Vlade i želi mu da sa suradnicima u iduće četiri godine uspješno vode Republiku Hrvatsku kroz izazove koji se čine složenijim nego bilo kad u posljednja dva desetljeća.  

Posebno ističemo zadovoljstvo zbog podrške svih zastupnika nacionalnih manjina novoj hrvatskoj Vladi, kao i izbor predstavnika srpske manjinske zajednice za potpredsjednika Vlade, što je ideal političke uključivosti kojem teže i Hrvati u Republici Srbiji.
Od nove hrvatske Vlade i njenih diplomatskih predstavnika u Republici Srbiji, ovdašnji Hrvati očekuju nastavak suradnje na unapređenju položaja hrvatske zajednice i rad na projektima koji za cilj imaju zadovoljenje potreba svih Hrvata u Republici Srbiji, a ne samo jednog dijela manjinskog političkog i nacionalnog vodstva.
Kao jedini subjekt koji je na posljednjim lokalnim izborima u Subotici nastupio kao hrvatska lista, HDF će u okviru svojih mogućnosti biti pouzdan partner vlastima i u Hrvatskoj i u Srbiji, a na usluzi hrvatskoj zajednici. 
 
 
 
Zvonimir Perušić
Hrvatski demokratski forum
 
Powered by WordPress.