Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice pobjedili u četvrtom kolu Regionalne lige

Sport
Typography

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su u nedjelju 8. svibnja startali u natjecanju Regionalne lige Subotica. 

  

U prvom kolu nove sezone natjecanja  su protiv ŠK Senta rezultatom 1/5 naspram 4/5 odpočeli novu sezonu. Neodlučno su odigrali za ŠK HAŠK Zrinjski: Pavle Orčić, Robert Mešter i Marinko Mlinkov, a Antal Hegedus, Ištvan Kovač i David Mačković su izgubili mečeve, Na tablici Regionalne lige nalaze se na 5 mjestu.

U drugom  kolu natjecanja Regionalne lige u Gunarošu su šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice  pobjedili ŠK Gunaroš 4/5 naspram 1/5 poena. 
Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Dragan Stantić, Laslo Lanji, a Robert Mešter, Marinko Mlinkov, Ištvan Kovač su odigrali neodlučno. 
Na tablici Regionalne lige nalaze se na 3 mjestu,
 
Šahisti ŠK HAŠK Zrunjski su nastupili posle stanke od godinu dana iz razloga što im u Domu DSHV nije poslije 9 godina odobreno da se natječu i pripremaju za mečeve.
Bez dvorane u kojoj bi se pripremali za mečeve i natjecali, uspjeh je za ŠK HAŠK Zrinjski je što se natječu u Regionalnoj lige Subotica.
HAŠK Zrinjski je prva športska udruga sa hrvatskim predznakom koja djeluje u Republiki Srbiji na razvoju sporta. Nastavlja tradiciju ŠK Zrinjski utemeljenog 1. siječnja 1932. godine
M.M.