Nova pobjeda šahista ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice u 6 kolu Regionalne lige

Sport
Typography

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u šestom kola Regionalne lige ŠK Bačka II u Pačiru 3/5 naspram 2/5 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: David Mačković,  Laslo Lanji, Antal Hegedus, Robert Mešter, Ištvan Kovač su odigrali neodlučno, Fernenc Seleš je izgubio sraz. 

Na tablici Regionalne lige nalaze se na 2 mjestu, a u nedjelju s početkom u 10 sati u Subotici ih očekuju sraz sa ŠK Crvenka, koja je prva na tablici.

ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u petom kola Regionalne lige u Sivcu  ŠK Sivac iz  Sivca 4/5 naspram 1/5 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Robert Mešter, Laslo Lanji, a Marinko Mlinkov, Fernenc Seleš, Ištvan Kovač su odigrali neodlučno.  Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u četvrtom kolu u  ŠK Potisje II iz Kanjiže, 

U Srbiji i Vojvodini su osnovane 53 udruge sa hrvatskim predznakom a HAŠK Zrinjski je prva udruga koja djeluje na razvoju sporta. Nastavlja tradiciju ŠK Zrinjski utemeljenog 1. siječnja 1932. godine.

I.Z.
 
Powered by WordPress.