Posjetite website Hrvata u Srbiji, pogledajte YouTube canal Hrvatskih novina

HRVATI U SRBIJI
Typography

U sadržaju možete pročitati vijesti o djelovanju Hrvata u Srbiji, koje su vam svakodnevno dostupne na adresi http://www.hnl.org.rs/nova/ kao i aktualne video vijesti sa kulturnih manifestaja udruga sa hrvatskom nacionalnom odrednicom, najavedogađaja, mjesečnik „Hrvatske novine“ iz Subotice... Vrijedi pogledati!   

 

Poziv na suradbju blogerima
Poštovani čitatelji, mjesečnik „Hrvatske novine“, Web-site „Hrvatske novine vijesti“ objavljuje kolumne  u sadržaju „Naši kolumnisti“ na http://www.hnl.org.rs/nova/nasi-kolumnisti. 
Pozivamo blogere, pisce, sve one koji se izražavaju kroz pisanje, imaju istraživački duh i svoj stav. Na Web siteu Hrvatske novine iz Subotice možete da dobijete svoju kolumnu ili da pišete blog u sadržaju „Naši kolumnisti“.
Pišite o temama koje Vas zanimaju. Objavite Vaše analize, savjete, iskustva. Pišite o temama koje imaju poruku i trajne vrijednosti!
Mi nismo profitni projekat. Možemo vam biti referenca, poslužiti za stjecanje blogerskog iskustva.
Pišite nam, pošaljite Vaše postove na mail hrvatska.nezavisnalista@gmail.com, i mi ćemo ih objaviti na našem web siteu Hrvatske novine iz Subotice http://www.hnl.org.rs/nova/nasi-kolumnisti.
 
Radujemo se suradnji!
Snimljene video priloge o hrvatskoj nacionalnoj manjini, o djelovanju kulturnih udruga  možete pogledati na YouTube canalu Hrvatskih novina, jedan je mali korak u njihovoj promidžbi.   
Pogledajte YouTube canal Hrvatskih novina
Između ostalog možete na njemu pogledati: „Veliko prelo 2019“, zbor za najljepšu prelju "Velikog prela 2019"., 9. Prelo sićanja, Proslavu praznika hrvatske zajednice u Republici Srbiji, XVIII. Festival bunjevački pisama, Dužijancu 2018., Dužijancu malenih, Manifestaciju Šokci i baština, Godišnji koncert HGU „Festival bunjevački pisama“ iz Subotici, Godišnji koncert HKC "Bunjevačko kolo" iz Subotice
Pobrojano je samo dio onog što mežete vidjeti
Hrvatske novine vijesti
 
Powered by WordPress.