Nikola Jaramazović s pjesmom „Nebo i ti “, pobjednik XIX. po redu Festivala bunjevački pisama

Kultura
Typography

Nikola Jaramazović s pjesmom „Nebo i ti “, pobjednik je XIX. po redu Festivala bunjevački pisama koji je  održan u nedjelju, 29. rujna 2019. godine u Subotici.   

    

Po ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda prvu nagradu je osvojio Nikola Jaramazović s pjesmom „Nebo i ti “, za koju je tekst napisao Nikola Jaramazović, a koju je izveo Ansambl „Ravnica“, što možete pogledati ovdje na http://www.hnl.org.rs/nova/videos/2269-nikola-jaramazovic-s-pjesmom-nebo-i-ti-pobjednik-je-xix-po-redu-festivala-bunjevacki-pisama
Drugu nagradu je osvojio Stjepan Ciprić s pjesmom „Ne mari Dunav“ koju je izveo TS  „Lengeri“ iz Davora“, a Radovan Kolarov osvojio je treću nagradu za autorsku pjesmu "Na Dunavu mi suza osta", koju je otpjevala Magdalena Temunović. Nagradu za najbolji neobjavljeni tekst je dobio Boro Karadža za tekst pjesme „Volio bi da dugo potraje“ a nagradu za najbolji aranžman pripala je Ansamblu „San“ za pjesmu „Sunce malo“..
Osim nagrada stručnog ocjenjivačkog suda, publika je imala prigodu glasovati, kao i gledatelji prijenosa putem sms poruka za najbolju pjesmu. Nagradu publike osvojio je Nikola Jaramazović s pjesmom „Nebo i ti“.
Stručni ocjenjivački sud je  Katarini Vojnić Purčar koja je otpjevala pjesmu „Divojka je ružu brala“ dodjelio nagradu za najboljeg debitanta Festivala, a za najbolju interpretaciju nagradu je dobio Martin Vojni Mijatov za pjesmu „Živim život“.
I.Z
 
Powered by WordPress.