Izbori 2020.: Kandidati Demokratskog savez Hrvata u Vojvodini na predstojećim izborima

Vijesti
Typography

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini (DSHV) izlazi  na predstojeće izbore na svim razinama u Republici Srbiji u okviru širokog saveza proeuropskih stranaka i pokreta okupljenih u koaliciju Ujedinjena demokratska Srbija, koju čine članice Vojvođanskog fronta, organizacija Srbija 21, Stranka moderne Srbije i Građanski demokratski forum.   

 

Kandidat  DSHV-a za izbore za republički parlament je predsjednik DSHV-a Tomislav Žigmanov, koji je na 6 mjestu na izbornoj listi pod nazivom Ujedinjena demokratska Srbija (Vojvođanski front, Srbija 21, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Stranka moderne Srbije, Građanski demokratski forum, DSHV, Demokratski blok, Zajedno za Vojvodinu, Unija Rumuna Srbije, Vojvođanska partija, Crnogorska partija), a za pokrajinski parlament dopredsjednik DSHV-a Mirko Ostrogonac, koji je na 19 mjestu na izbornoj listi Vojvodina front-ujedinjena za demokratsku Srbiju (Liga socijaldemokrata Vojvodina, Zajedno za Vojvodinu, Vojvođanska stranka, Demokratski savez Hrvata u Vojvodina, Crnogorska stranka, Demokratski blok). 
Na lokalnim izborima u gradu  Zrenjaninu, kandidat DSHV-a Aleksandar Lakatuš je 12 mjestu  na izbornij lista pod nazivom Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratski Zrenjanin, Na lokalnim izborima u Baču, kandidat DSHV-a Željko Pakledina je na 2 mjestu, Dario Bošnjak je na 8 mjestu, Slađana Omerčić je na 12 mjestu na izbornij lista pod nazivom Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratski Bač.
Na lokalnim izborima u općini Beočin,  kandidat DSHV-a Darko Baštovanović je na 4 mjestu na izbornij lista pod nazivom „Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Beočin.  
 
Na lokalnim izborima u gradu  Subotici, kandidat DSHV-a Tomislav Žigmanov je nositelj liste pod nazivom Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Suboticu,  kandidat DSHV-a Josipa Vojnić je na 3 mjestu, kandidat DSHV-a Vinko Stantić je na 5 mjestu, kandidat DSHV-a, kandidat DSHV-a Mirko Ostrogonac je na 7 mjestu,  kandidat DSHV-a Tome Vojnić je na 8 mjestu,  kandidat DSHV-a Marica Stantić je na 10 mjestu,  kandidat DSHV-a Ilinka Vukoja je na 13 mjestu na izbornij lista pod nazivom Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Suboticu.
Na lokalnim izborima u gradu  Novi Sad, kandidat DSHV-a Mato Groznica je na 15 mjestu  na izbornij lista pod nazivom Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratski Novi Sad.
Na lokalnim izborima u gradu  Somboru, kandidat DSHV-a Zoran Čota je na 3 mjestu, Sonja periškić Pejak je na 7 mjestu, Željko Šeremešić ne na 11 mjestu na izbornij lista pod nazivom Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratski Sombor.   
 
Od članova DSHV-a na izbornim listama je Krunoslav Đaković, predsjednik Podružnice Srijemska Mitrovica, koji je na 26 mjestu na izbornij lista pod nazivom „Aleksandar Vučić  - za našu decu“ na lokalnim izborima u gradu Srijemska Mitrovica.
 
Napomena; Na izbornim listama DSHV-e zastupljen je sa više kandidata od onih koje smo objavili. Objavili smo imena kandidata koji su na izbornim listama na prolaznim mjestima.
V.I.
 
Powered by WordPress.