Nova pobjeda šahista ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice

Najave
Typography

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u prvom kola Regionalne lige u Sivcu  ŠK Sivac iz  Sivca 5/5 naspram 0/5 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Robert Mešter, Marinko Mlinkov, Fernenc Seleš, Ištvan Kovač.  Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u trećem kolu u Žedniku ŠK Žednik, a četvrom kolu ŠK Aleksa Šantić

U Regionalnoj ligi se ove sezone natječe 16 klubova.

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u četvrtom kolu Regionalne lige u Subotici ŠK Aleksa Šantić iz  Alekse šantića 5 naspram 1 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Janos Farkaš, Pavle Orčić Ištvan Kovač. Neodlučno su igrali Marinko Mlinkov i Robert Mešter.
 
Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u trećem kolu Regionalne lige u Žedniku  ŠK Žednik iz  Žednika 4 naspram 2 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Janos Farkaš, Ištvan Kovač. Neodlučno su igrali Pavle Orčić i Robert Mešter, a Marinko Mlinkov je izgubio meč.
 
Na tablici Regionalne lige nalaze se na 3 mjesta, a u nedjelju s početkom u 10 sati u Domu DSHV ih očekuju sraz sa ŠK Radnički iz Tornjoša koji je i derby 5 kola.
U Srbiji i Vojvodini su osnovane 53 udruge sa hrvatskim predznakom a HAŠK Zrinjski je prva udruga koja djeluje na razvoju sporta. Nastavlja tradiciju ŠK Zrinjski utemeljenog 1. siječnja 1932. godine.
I.Z. 
 
Powered by WordPress.