Goran Kaurić izabran za predsjednika Podružnice DSHV Banat

Politika
Typography

Goran Kaurić izabran je za predsjednika Podružnice Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Banat na izbornoj skupštini koja je održana u subotu 8. veljače u Starčevu. Skupštini je nazočilo 21 od 23 izaslanika koji su iz mjesnih organizacija DSHVa:  Zrenjanin, Pančevo i Starčevo. 

 

U odbor Podružnice Banat izabrani su: predsjednik MO  DSHV Zrenjanin Aleksandar Lakatuš, predsjednica MO DSHV Pančevo Danka Stojanov, predsjednik MO DSHV Starčevo Nikola Pavlić, povjerenik za Mladež DSHVa iz Banata David Blazović, predstavnica Foruma žena podružnice DSHVa Banat Klaudija Klopotan i povjerenik DSHVa iz Opova Željko Šulc. 
Izbori na svim razinama u Demokratskom savezu Hrvata u Vojvodini (DSHV) su započeli 13. ožujka 2019. izborom dužnosnika u mjesnoj organizaciji DSHVa Gat.. 
Izborna skupština za Podružnicu Banat je prva izborna skupština jedne od pet podružnica DSHVa, a bit će održane i izborne skupštine u Podružnici Sombor, Podružnici Srijem, Podružnici Južno Podunavlje i u Podružnici Subotica do Sabora stranke kada se bira novo vođstvo.
Hrvatske novine vijesti
 
Powered by WordPress.