Policijska uprava Subotica: Navodi Hrvatskog nacionalnog vijeća nisu točni

Vijesti
Typography

Po službenoj zabeleški Policije, Z.B. (1970) iz Subotice je, 2. kolovoza, telefonom policiji prijavio da ga je jedan muškarac vređao po nacionalnoj osnovi, dok je bio u svom automobilu njemačkih registarskih oznaka, dok se pored nalazio automobil hrvatskih registarskih oznaka u kojem su bili njegovi rođaci:  

"Odmah po prijavi, subotička policija je izašla na lice mjesta i obavila razgovor sa Z.B. koji je tom prilikom rekao da ga je jedan muškarac vrijeđao, psovao i uhvatio za vrat zbog nesporazuma oko parkiranja, ali nije spomenuo da su ozlijeđeni niti fizički napadnuti njegovi rođaci iz Hrvatske“, priopćila je policija.

Policajci su razgovarali sa šest osoba, članova obitelji Z.B-a, koji se "ni u jednom trenutku nisu žalili da je taj muškarac na njih fizički nasrnuo“.
Policija kaže da je za pola sata identificirala i pronašla prijavljenog 63-godišnjeg muškarca iz Subotice, s kojim je također obavljen razgovor, te je predmet dostavila tužiteljima.
"Policijska uprava Subotica je pozvala sve lokalne subjekte da se obrate ovoj ustanovi kako bi dobili točne i provjerene informacije, a da ne šire u javnosti netočne i neprovjerene, jer na taj način štete dobrim međunacionalnim odnosima koji se tradicionalno njeguju u Subotici
 
Powered by WordPress.