Anita Žanić imenovana koordinatorom srbijanske delegacije za Hrvatske svjetske igre 2017.

Sport
Typography

U Subotici je 30. studenoga održana sjednica Povjerenstva za sport Hrvatskog nacionalnog vijeća te je na istoj uvršteno i imenovanje glavnog koordinatora sportaša hrvatske zajednici u Srbiji za Hrvatske svjetske igre 2017. u Zagrebu.
U nastojanju organiziranja što kvalitetnijeg nastupa reprezentacije Hrvata iz Srbije, Odbor za sport HNV-a na čelu s Petrom Kuntićem započeo je s aktivnostima vezanim za predstojeće Hrvatske svjetske igre održavši sjednicu koja je imala za cilj upoznavanje članova Odbora s predstojećim Igrama i imenovanje koordinatora ovog projekta.


Za glavnog koordinatora imenovana je Anita Žanić, koja je tu dužnost vršila i na prethodnim Igrama, dok je za koordinatora sportskih sekcija koje će natjecati u sastavu reprezentacije hrvatske zajednice iz Srbije imenovan Ivan Budinčević.

Ovom je prilikom dogovoreno da će se započeti s odabirom lokalnih koordinatora koji bi u svojim sredinama okupljali zainteresirane sportaše-amatere za sudjelovanje na ovoj eminentnoj sportskoj manifestaciji.

Powered by WordPress.