Nastavak gradnje unutanjeg dijela Narodnog kazališta u Subotici

SUBOTICA U SRCU
Typography

U gradnji i rekonstrukciji Narodnog kazališta u Subotici je u tijeku šesta i priprema za sedmu fazu, u kojoj je predviđen završetak radova na dijelu starog, zaštićenog dijela objekta, uključujući i unutarnju opremu i instalacije i da se unutrašnjost opremi instalacijama, scenskom tehnikom i inventarom. Rebalansom pokrajinskog proračuna izdvojeno 112 milijuna dinara za radove na Narodnom kazalištu.        

 

                          

Grad Subotica je objavio natječaj projektantima da izrade tehničku dokumentaciju o faznom izvođenju i završetak radova na adaptaciji, rekonstrukciji i dogradnji zgrade Narodnog pozorišta. Novim projektom obuhvaćeni su arhitektonsko-građevinski radovi, postavka elektrotehničke, termotehničke, hidrotehničke i protupožarne instalacije, kao i projekt dizala, scenske tehnike i interijera.
.U natječaju su objavljene smjernice za izradu interijera, gdje je na tehničkoj opremi za glumački salon i garderobi, potrebno postići uštede do 20 % u odnosu na važeći projekt. Ovim projektom nije obuhvaćeno opremanje koncertne dvorane, kao ni opremanje komercijalnog prostor.
Hrvatske novine vijesti
Powered by WordPress.