Održana 34. Sjednica Skupštine Grada Subotice

SUBOTICA U SRCU
Typography

Na 34. sjednici Skupštine Grada Subotice, održanoj 6. travnja u Velikoj vijećnici Gradske kuće, usvojeno je svih 17 točaka dnevnog reda, među kojima su i Odluka o izradi Plana detaljne regulacije za centralni dio prostora „Banje Palić” na Paliću, te Odluka o donošenju Plana generalne regulacije za naselje Novi Žednik.  

Donesena je i Odluka o izmjenama Odluke o mjesnim zajednicama na području Grada Subotice i Odluka o radnom vremenu Ljekarničke ustanove Subotica, a usvojeno je i Rješenje o davanju mišljenja o opravdanosti proširenja područja Slobodne zone „Subotica”.

Točka dnevnog reda vezana za davanje suglasnosti na Prvu izmjenu Programa poslovanja Javnog poduzeća „Subotica-trans” za 2023. godinu izazvala je veliku pozornost vijećnika, osobito oporbenih, čije su „prozivke“ upućene sa skupštinske govornice u svezi navodno nekih nepravilnosti u poslovanju ovog poduzeća demantirali direktor JP „Subotica-trans“, Dejan Ljubisavljević, i gradonačelnik Subotice Stevan BakićDonesena je i Odluka o izmjenama Odluke o mjesnim zajednicama na području Grada Subotice i Odluka o radnom vremenu Ljekarničke ustanove Subotica, a usvojeno je i Rješenje o davanju mišljenja o opravdanosti proširenja područja Slobodne zone „Subotica”.
 
Točka dnevnog reda vezana za davanje suglasnosti na Prvu izmjenu Programa poslovanja Javnog poduzeća „Subotica-trans” za 2023. godinu izazvala je veliku pozornost vijećnika, osobito oporbenih, čije su „prozivke“ upućene sa skupštinske govornice u svezi navodno nekih nepravilnosti u poslovanju ovog poduzeća demantirali direktor JP „Subotica-trans“, Dejan Ljubisavljević, i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.
Usvojeno je i Rješenje o davanju suglasnosti na Statut Ljekarničke ustanove Subotica, Rješenje o davanju suglasnosti na Odluku o izmjenama Statuta Fondacije „Subotička Sinagoga“, Rješenje o davanju suglasnosti na Statut Fondacije mentalne higijene „Exspecto“ i Rješenje o davanju suglasnosti na Statut Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“.
 
Doneseno je također, i Rješenje o imenovanju ravnatelja Zavičajne galerije „Dr. Vinko Perčić”, Rješenje o imenovanju zamjenika predstavnika Grada Subotice u Skupštinu d.o.o. za upravljanje Slobodnom zonom „Subotica“, Rješenje o imenovanju člana Upravnog odbora Kazališta „Dezső Kosztolányi“ i Rješenje o razrješenju i imenovanju člana Nadzornog odbora ustanove Gradska knjižnica Subotica
 
Powered by WordPress.