Palić je i prvog svibanj 2017. najposećenije izletište u Vojvodini

SUBOTICA U SRCU
Typography

Palić je i 1. svibnja 2017. najposećenije izletište u Vojvodini, u šta se možete uvjeriti ako pogledate 10 video priloga na YouTube canalu Hrvatskih novina iz Subotice. Proslava Međunarodnog  praznika rada, Prvi svibanj na Paliću se ove godine obilježIo 34. put i traje do utorka 2. svibnja.       

 

                           

U ponedjeljak 1. svibnja je bilo desetaka tisuća posjetitelja na Paliću. Na šetalištu duž obale jezera danas posjetitelji su uživali u gastronomskim specijalitetima, luna parku, vašaru starih zanata, ove godine sa više od sto izlagača i prodavača.
Održana je i Prvomajska regata u jedrenju u oraganizaciji Jedriličarskog kluba Palić i  42. Trimbi - vožnja biciklom, rolerima ili pešačenje, Subotica – Palić. S obzirom da ove godine Palić proslavlja 555. godina od pojavljivanja naziva Palić u pisanim dokumentima tijekom proslave je provedena kampanja „555 Palić“ u okviru koje se delio promotivni materijal.
Pogledajte na  YouTube canal Hrvatskih novina iz Subotice na https://youtu.be/neoRmlwgpHU dio na Paliću prvog  svibanj 2017, na https://youtu.be/Q-UA6iBwCuY
Hrvatske novine vijesti
Powered by WordPress.