Novogodišnji prijam za predstavnike državnih tijela i predstavnike medija

SUBOTICA U SRCU
Typography

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsjednik Skupštine grada Tivadar Bunford priredili su 29. prosinca u Velikoj vijećnici Gradske kuće, tradicionalni novogodišnji prijam za predstavnike državnih tijela, ustanova, institucija, gospodarstva, javnih poduzeća, kao i za predstavnike javnog i političkog života.     

 

                       

Gradonačelnik Laban je u svom obraćanju istakao: „S obzirom na to da smo na istom zadatku, a to je rad u interesu naše zajednice, na nama je da i u 2017.  godini donosimo odluke kojima ćemo omogućiti daljnji razvitak našega grada i unaprjeđenje života svih građana Subotice. 
Ovu godinu na izmaku, obilježili su nastavak radova na izgradnji obilaznice oko Subotice, tzv. „Ipsilon kraka“; završetak pete i početak šeste faze radova na adaptaciji, rekonstrukciji i dogradnji zgrade Narodnog kazališta; izgradnja poslovno-proizvodne dvorane i dvosmjernog prometnog priključka na državnu cestu Subotica-Sombor u Gospodarskoj zoni „Mali Bajmok“; početak realizacije projekta vezanog za novi carinski terminal u Slobodnoj zoni Subotica; ulaganje u razvitak cestovne infrastrukture, vodovodne i kanalizacijske mreže i uređenje kanalske mreže; investiranje u saniranje objekata obrazovnih ustanova i rad na novim projektima koji će pridonijeti tomu da Palić zainteresira turiste i svojom ponudom postane vodeća turistička destinacija u regiji.“ 
Prijamu je nazočio i predsjednik Skupštine AP Vojvodine, István Pásztor, koji je rekao: „Vjerujem u to da Subotica može biti grad-ponos za našu državu, vjerujem da Subotica s svojim okruženjem može biti dragulj u ovoj regiji i da su se složile kockice za to da od ovog uvjerenja napravimo realnost. I moram kazati da sve, manje-više, ovisi o nama. „
Istog dana su gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsjednik Skupštine grada Tivadar Bunford priredili tradicionalni novogodišnji prijam za novinare, kamermane, snimatelje, glavne i odgovorne urednike i direktore medijskih kuća u Medija-centru Gradske kuće. 
 
Powered by WordPress.