Nova pobjeda šahista ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice u 4 kolu Regionalne lige

HRVATSKE NOVINE
Typography

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su u nedjelju 16. svibnja startali su u natjecanja Regionalne lige Subotica. U prvom kolu nove sezone natjecanja u Gunarošu su protiv ŠK Gunaroš rezultatom 1/5 naspram 4/5 odpočeli novu sezonu. Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice u 3 kolu Regionalne lige u Malom Iđošu, protiv ŠK Malom Iđošu odigrali su nedlučno 3 naspram 3

  

Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u četvrtom kola Regionalne lige u Subotici  ŠK Potisje II iz Kanjiže 4,5 naspram 1,5 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Šandor Farkaš, Laslo Lanji, Robert Mešter i Marinko Mlinkov, neodlučno je odigrao Ferenc Seles a Ištvan Kovač je izgubio.
Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su pobjedili u drugom kola Regionalne lige u Subotici  ŠK Sentu II iz Sente 4 naspram 2 poena. Pobjede za ŠK HAŠK Zrinjski iz Subotice su postigli: Antal Hegedus, Šandor Farkaš, Laslo Lanji, neodlučno su igrali Robert Mešter i Marinko Mlinkov, a Ištvan Kovač je izgubio.
Na tablici Regionalne lige nalaze se na 3 mjestu, a u nedjelju s početkom u 10 sati u Pačiru ih očekuju sraz sa ŠK Bačka.
Šahisti ŠK HAŠK Zrinjski su nastupili posle stanke od godinu dana iz razloga što im u Domu DSHV nije poslije 9 godina odobreno da se natječu i pripremaju za mečeve.
Bez dvorane u kojo bi se pripremali za mečeve i natjecali, uspjeh je za ŠK HAŠK Zrinjski je što se natječu u Regionalnoj lige Subotica.
HAŠK Zrinjski je prva udruga sa hrvatskim predznakom koja djeluje u Republiki Srbiji na razvoju sporta. Nastavlja tradiciju ŠK Zrinjski utemeljenog 1. siječnja 1932. godine. 
Z.I
 
Powered by WordPress.