Goran Kaurić (DSHV) izabran za zamjenika pokrajinskog tajnika u novoj Pokrajinskoj vladi

HRVATI U SRBIJI
Typography

Skupština Vojvodine održala je 4. sjednicu u petak, 13. studeni. Na sjednici su izabrani zamjenici pokrajinskih tajnika u Pokrajinskoj vladi. Kandidate za zamjenike predložila je Pokrajinska vlada, a prijedlog je na sjednici obrazložio Igor Mirović, predsjednik Pokrajinske vlade. Izabrano je ukupno 12 zamjenika pokrajinskih tajnika.  

Goran Kaurić, predsjednik Podružnice Banat Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) je na 4. sjednici izabran za zamjenika pokrajinskog tajnika za kulturu, javno informiranje i odnose sa vjerskim zajednicama u novoj Pokrajinskoj vladi.
Goran Kaurić rođen je 1968. godine u Zrenjaninu. Po zanimanju je master profesor tjelesnog odgoja i sporta, a uposlen je kao savjetnik u Pokrajinskoj vladi u Pokrajinskom tajništvu za gospodarstvo i turizam. Od 2008. do 2012. obnašao je funkciju zamjenika gradonačelnika  Zrenjanina. Na mjestu zastupnika u Skupštini Vojvodine nalazio se od 2008. do 2010. godine.
Goran Kaurić obnaša funkcije predsjednika udruge banatskih Hrvata i Podružnice Banat Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini. Vijećnik je Hrvatskog nacionalnog vijeća u Srbiji od 2018 i upravitelj Zaklade Spomen dom bana Josipa Jelačića.
N.rR.
 
Powered by WordPress.