Održan XXI. Festival bunjevački pisama

HRVATI U SRBIJI
Typography

Festival Bunjevački pisama koji organizira HGU Festival bunjevački pisama, je održan 24. listopada posredstvom televizije K23. Stanko Šarić s pjesmom „Došlo neko čudno vrime“, pobjednik je XXI. Festivala bunjevački pisama po ocjeni sručnog ocenjivačkog suda

    

Po ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda prvu nagradu je osvojio Stanko Šarić pjesmom „Došlo neko čudno vrime“, za koju je tekst napisao Ivan Golubović.
Drugu nagradu je osvojio Slaven Stilinović s pjesmom „Starogradske noći“, a Tomislav Vukov osvojio je treću nagradu za pjesmu "Materice", koju su izveli TS „Hajo“. Nagradu za najbolji neobjavljeni tekst je dobio Tomislav Vukov za tekst pjesme „"Materice“.
Stručni ocjenjivački sud je  Slavenu Stilinoviću koji je otpjevao pjesmu „„Starogradske noći“,“ dodjelio nagradu za najboljeg debitanta Festivala, a za najbolju interpretaciju nagradu je dobio Slaven Stilinović za pjesmu „„Starogradske noći“,
Osim nagrada stručnog ocjenjivačkog suda, publika je imala prigodu glasovati, kao i gledatelji prijenosa putem sms poruka za najbolju pjesmu.
 
Powered by WordPress.