Prijave za 9. Reviju tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske

Kultura
Typography

U pripremi je ovogodišnje, srpanjsko okupljanje  sudionica Revije uz predstavljanje iseljeničkih društava i zajednica iz kojih dolaze. Otvorene su prijave za 9. Reviju tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske koja će se održati od 4. do 9. srpnja u Tomislavgradu. 

Sve informacije glede programa i prijave možete dobiti na e-mail: snjezana.jurisic@matis.hrViše informacija o organizatorima/suorganizatorima:
Udruga Stećak – zvonkoocd@gmail.com
Hrvatska matica iseljenika – snjezana.jurisic@matis.hr,  rukovoditeljica Odjela za kulturu
Hrvatske matice iseljenika
Nema ljepšega od djevojke koja ponosno nosi hrvatsku nošnju. Prijavi se na 9. Reviju i Izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH koja je u pripremi, upoznaj djevojke iz cijeloga svijeta koje okuplja ljubav prema hrvatskoj tradicijskoj kulturi i budi dio super ekipe. Cilj ovoga programa je promocija hrvatske baštine i potpora Hrvatima BiH u očuvanju hrvatskog identiteta. Djevojke koje su sudjelovale online 2020. mogu se ponovo prijaviti na ovogodišnju tradicionalnu Reviju. Broj sudionica je ograničen, stoga na vrijeme rezerviraj svoje mjesto!

Powered by WordPress.